Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Ausztrál százszorszép kínálatunk

A balkonok virágokkal való benépesítésére érdemes a megszokott fajokon kívül valami újat és izgalmasat is felhasználni. Ha Ön is így gondolja, remek választás lehet az ausztrál százszorszép, mely változatos megjelenésével, könnyű tarthatóságával, bájos külalakjával az Ön balkonját is szebbé varázsolja!

Az ausztrál százszorszép kisméretű virágai jellemzően lilás, kékes, vagy fehér árnyalatokban tündökölnek, virágzási idejük pedig hosszú, egészen késő őszig nyílnak. Az ausztrál százszorszép alacsony, kompakt méretű dísznövény, mely általában 20-30 centiméter magasra nő.

 

Ausztrál százszorszép kapható kertészetemben!

 

Az ausztrál százszorszép egynyári dísznövény, mely nem igényel fokozott törődést, talajigénye átlagos, vízigénye közepes, de balkonon, cserépben tartva rendszeres öntözést kíván. Fényigénye magas, csak napos, meleg helyen nyílik megfelelően!

Kertészeti webáruházamból az ausztrál százszorszép többféle színváltozatát is megrendelheti, akár többféle árnyalatot is összeültethet, hogy a látványhatást fokozza! Az ausztrál százszorszépet visszafogott mérete, alacsony igényei miatt megkötés nélkül ajánlom minden napos fekvésű balkonra!