Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Balkon aranya kínálatunk

Az elmúlt évek egyik legdivatosabb balkonnövénye a farkasfog, melyet a kifejezőbb balkon aranya névvel is szoktak illetni. A balkon aranya rikító, ráadásul édes illatú sárga virágai nagyon feltűnőek, vidámságot árasztanak, és mivel csüngésre is hajlamosak, akár fellógatott kaspókba is telepíthetők!

A balkon aranya a napos és a félárnyékos fekvést is kedveli, ideális esetben májustól októberig virágzik, tehát az egész nyáron dekorál. Helyes tartással és némi alakító metszéssel a farkasfogból harminc centi magas, kompakt kis bokrocska is nevelhető!

 

Balkon aranya rendelhető kertészetemből!

 

A balkon aranya kifejezetten könnyen nevelhető, sem metszést, sem egyéb speciális teendőt nem igényel, rendszeres öntözéssel és havi 1-2 tápoldatozással gazdag virágzás érhető el!

Ezt a nagyon mutatós, aranyzuhatagként tündöklő dísznövényt megkötés nélkül ajánlom mindenféle méretű és stílusú balkonokra, de akár a kertbe is telepíthető, például filagóriákra, kerítésre aggatott függő virágtartókba!