Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Oroszlánszáj kínálatunk

A színpompás oroszlánszáj elsősorban játékos, teljesen egyedi virágairól nevezetes, a tátott szájat formázó szirmok igencsak mutatósak, akár a kertben, akár a balkonládákban! Az oroszlánszáj szépsége mellett könnyű nevelhetőségével, hosszú virágzásával is kitűnik a nyári virágok közül!

Az oroszlánszáj mediterrán eredetű dísznövény, így nagyon szereti a meleg, napos fekvést, árnyékos, takarásban lévő virágládákba nem érdemes ültetni. Az oroszlánszáj hosszan tartó virágzással örvendezteti meg tulajdonosát, a látványos virágok május és szeptember között nyílnak!

 

Oroszlánszáj kapható kertészetemben!

 

Az oroszlánszáj jó értelemben véve igénytelen növény, így kezdő, vagy kissé feledékeny balkonkertészeknek is bátran ajánlható, vízigénye közepes, talajigénye átlagos, a betegségekre nem fogékony.

Az oroszlánszáj kertészetemből több színváltozatban is rendelhető, ha rám hallgat, akkor mindenképpen összeültet pár eltérő árnyalattal rendelkező tövet a vidám, tarka látvány elérése érdekében!