Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Angyalfüzér kínálatunk

Egy nem megszokott, feltűnően látványos, kedves megjelenésű balkonvirágot keres? Lehet, hogy éppen most találta meg! Az angyalfüzér egy könnyen nevelhető, több színváltozatban hozzáférhető, magas esztétikai értékű dísznövény!

Az angyalfüzér bokrosodásra hajlamos, változattól függően 20-60 centiméter magas, lándzsaszerű levelekkel, tátikát idéző virágokkal rendelkező nyári virág, melynek virágai a hajtások teljes hosszán nyílnak! A magasabb szárak akár vágott virágként is felhasználhatók!

 

Angyalfüzér vásárolható kertészetemben!

 

Az angyalfüzér talajigénye átlagos, vízigénye közepes, a nyári erős napsütést is jól tolerálja, ugyanakkor fagyérzékeny növény, így ősztől tavaszig védett helyen szükséges tartani. Az angyalfüzér alacsony gondozási igénye okán kezdő virágbarátoknak is ideális!

Az angyalfüzér többféle színváltozatban hozzáférhető kertészetemben, jó ötlet egyszerre több árnyalatban megrendelni és összeültetni! Az angyalfüzér ideális választás fellógatott kaspókba, függőkosarakba, csodás virágzuhatag alakítható ki belőle!