Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Bojtocska kínálatunk

A mexikói származású bojtocska a kisebb balkonok, apróbb virágládák ideális nyári dísznövénye, hiszen magassága csupán 15-25 centiméter, ugyanakkor dekorációs értéke kiemelkedően magas! A bojtocska virágzása hosszan tart, így akár egész nyáron díszít!

A bojtocska mellett szól, hogy gondozása nem jelent kihívást, szereti a napos fekvést, vízigénye átlagos, a tartós szépség érdekében pedig elnyílt virágait ajánlott lecsipegetni, más teendő nem is lesz vele!

 

Bojtocska rendelhető a Megyeri kertészetből!

 

A bojtocska virágzata különleges megjelenésű, virágai egybefüggő párnát, egységes felületet adnak ki, így remekül kombinálható más, hagyományosabb habitusú balkonvirágokkal. A bojtocska ideális lakója lehet sziklakerteknek, de kerti szegélynövényként is remek választás!

A bojtocska több színváltozatban is megrendelhető kertészetemből, ha Ön egy kompakt, feltűnő külalakkal rendelkező, hálás természetű balkonvirágot keres, mindenképp tegyen egy próbát a bojtocskával!