Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Muskátli kínálatunk

A muskátli a dísznövények egyik örökös dobogósa a népszerűséget, kedveltséget tekintve, ez pedig egyáltalán nem véletlen! Ez a dísznövény egyszerre változatos, sokszínű, alacsony gondozási igényű és magas tűrőképességű, így nem csoda, hogy alig találni muskátli nélküli portát, balkont!

A muskátlinak számos fajtája és változata kapható, a színeket tekintve is kis túlzással végtelenek a lehetőségek, így Ön teljesen egyedi kompozíciókat hozhat létre erkélyén, ablakpárkányán, díszágyásaiban csak muskátli használatával!

 

Muskátli rendelhető a Megyeri kertészetből!

 

Kertészetemben gazdag választékkal találkozhat, megtalálja a gyakran alkalmazott és ritkább színváltozatokat is, válogathat teltvirágú, angol, álló, vagy épp futó muskátlik közül, így otthona különböző területeire más és más típusokat telepíthet!

A megrendelt dísznövényeket az ország egész területén kiszállítom, így Ön egyszerűen, otthona kényelméből választhatja ki új kedvenc muskátlijait!