Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hagymás előkészületek

2017. 07. 02. 10:17:00

Az őszi ültetési szezon egyik legérdekesebb eleme a tavasszal virágzó hagymás virágok elültetése. A most földbe kerülő hagymákból ugyan csak tavasszal fejlődnek ki a virágok, így a hagymás ágyás ősszel és télen üres lesz, azonban aki nem mulasztja el most az ültetést, tavasszal páratlan szépségű virágözönnel fog gazdagodni. A hagymákat szeptembertőlkezdve az ősz második feléig lehet telepíteni, maga az ültetés pedig gyermekjáték, az egyik legkönyebb kertészeti feladat, egészen kezdő kertbarátok is bátran próbálkozhatnak vele. A megfelelő talajelőkészítés (lazító ásás, gyommentesítés) csupán az előírt ültetési mélységre kell figyelni, illetve arra, hogy a gumók csúccsal felfele, ne fejrefordítva kerüljenek a talajba. A hagymák minden szükséges tápanyagot és nedvességet tartalmaznak, így tavaszig nem is kívánnak további gondozást! További előny, hogy a hagymások ágyásai egész télen rendezett, egységes képet fognak mutatni!

 

Tavasszal virágzó hagymás virágokat keres?

Épp jó helyen jár, IDE KATTINTVA máris megtekintheti kertészetem

hagymás virág kínálatát, és rendelését is leadhatja azonnal!

 

hagymás virágok vásárlás

 

Az érdeklődők gazdag virághagyma választékból szemezgethetnek kertészetemben, a divatos tulipánok, nárciszok, íriszek, krókuszok mellett olyan különlegességeket is be lehet szerezni, mint a gömb alakú virágzatot nevelő díszhagyma, vagy sudár, csüngő virágzatú császárkorona. Fokozhatja a hatást, ha a hagymákat geometriai formákban, vagy éppen a kihajtási idő figyelembevételével helyezi ki, így még látványosabb növényegyüttes vagy extra hosszan tartó virágzás lehet a jutalma!

Tavaszi hagymások ültetésébe bevonhatjuk a gyerekeket is