Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Virágföld - szervestrágya - tőzeg kínálatunk

Ha elfogad tőlem egy jó tanácsot, az ültetéshez mindig használjon minőségi, tápanyagdús, a növények számára minden tekintetben kielégítő virágföldet! Kertészetem kínálatában általános virágföldet, savanyú virágföldet, szerves trágyát, és tőzeget egyaránt talál változatos kiszerelésben!
 
Gyümölcsfák, cserjék, zöldségpalánták, virágos dísznövények, vagy éppen érzékeny rózsák telepítésénél a megfelelő típusú virágföld mellett mindig jól jön az érett szervestrágya is, mellyel a begyökeresedéshez, és a kezdeti növekedéshez feltétlenül szükséges magas tápanyag tartalom biztosítható. Természetesen webáruházamban szervestrágyát is talál!
 
Virágföld rendelhető kertészetemből!
 
 
A szakszerű ültetés, a megfelelő növényfejlődés egyértelmű záloga a megfelelő minőségű, a tápanyagokat biztosító termőközeg, melyet az adott növény igényeinek megfelelő virágfölddel biztosíthat zöld kedvencének. A kertben a sokszor nem ideális szerkezetű, típusú, vagy megfáradt talaj feljavítására használjon általános virágföldet mely struktúrájával, tápanyag tartalmával biztosítja a növények kiegyensúlyozott növekedését.   
 
A savanyú virágföldet a speciális igényű, a savanyú közeget kedvelő növényekhez ajánlom, a muskátlibarátoknak pedig kötelező kellék a muskátliföld! Különösen fontos a minőségi virágföld használata a szobai, vagy balkonon nevelt cserepes, dézsás növényeknél, ezek ugyanis kisebb térfogatú talajban kénytelenek növekedni, így számukra a jó vízelvezetésű talajszerkezet, valamint a magas tápanyagtartalom kiemelten fontos.
Rendezés: