Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Vásárolja meg kertje új lakóit online kertészetben!

Ha szeretné újjá varázsolni a kertjét vagy úgy véli, jó lenne néhány új virágot, cserjét vagy fát ültetni még a tél beköszönte előtt, akkor nyilván vannak elképzelései, hogy nagyjából mit is szeretne. Egy kertészetbe látogatva a különböző növények között sétálva azonban gyakran elbizonytalanodik az ember.

Mégis melyiket válasszam? Hogy döntsem el, melyik lenne számomra az ideális? Legfőképpen pedig hogy vigyem haza a választott növényeket sérülés nélkül?

Ezek a dilemmák mind megoldódnak, ha mindehhez az online kertészeti webáruházat választja.

A megfelelő választás dilemmája

Az elképzelés és a gyakorlati megvalósítás a növények terén sokszor eltérő képet mutat, ugyanis míg meg nem ismeri alaposan az adott virág, cserje vagy fa igényeit, addig nem lehet biztos abban, hogy abban a napos sarokban vagy azon az árnyékos részen jól érzi-e majd magát a növény. Ha online kertészeti webáruházban vásárol, kényelmesen, a fotelben ülve válogathat a megvásárolható növények közül.

Megnézheti a róla készült fotókat, elolvashatja a legfontosabb tudnivalókat a választott termékről és egy mozdulattal a „kosarába teheti”, legyen szó nagy méretű fáról vagy kisebb virágokról.

Ide kattintva a blogomból is részletesen tájékozódhat a különböző növényekkel kapcsolatban.

Amennyiben szeretné konkrétan azt a növényt látni, melyet kézhez fog kapni, akkor készséggel készítek az Ön leendő példányáról videót vagy fotót, ehhez a szolgáltatáshoz csupán rendeléskor a Pénztárnál az 5. pontban a Megjegyzés rovatba azt kell írnia: "fényképet vagy videofelvételt kérek!"

Így nem érheti meglepetés, mikor megérkezik kollégánk a rendelésével.

Ide kattintva az online kertészet főoldalára jut, ahol megtekintheti a teljes kínálatot.

A szállítási mód dilemmája

Ha nem csupán néhány virágot szeretne vásárolni, akkor három választási lehetősége van.

Az egyik, hogy annak megfelelően választ növényeket, hogy mi fér be az autóba és feláldozza személyautója tisztaságát a kert felújításának érdekében. Egy kisebb járműbe mindezt betuszkolni azonban nem egyszerű, de még egy utánfutó segítségével is okozhat némi fejtörést a választott növények sérülés nélküli haza szállítása. Nem beszélve arról, hogy például azért nem megvásárolni egy facsemetét vagy cserjét mert nem fér be az autóba, igen nagy vétek.

A másik, ha bérel egy nagyobb méretű járművet, melybe befér minden kiválasztott növény, ennek viszont valószínűleg igen borsos ára lesz.

A harmadik, hogy az online kertészeti webáruházamból rendel, hiszen akkor ettől a hosszú folyamattól megkímélheti magát. Én és a szakértő kollégáim a kertészetben összeállítjuk a megrendelt csomagot, majd megfelelő körülmények között elszállítjuk Önhöz az ország bármelyik részére. Így a növények biztonságban, sérülés nélkül jutnak el a kertjébe.

Az egészséges növények dilemmája

Mikor kertészetem növényei között válogat, bizonyára felmerülnek Önben különféle kérdések a növényekkel kapcsolatban, például, hogy honnan származnak, milyen állapotban vannak, mennyire egészségesek és frissek, vagy éppen hogy mennyire ellenállóak a betegségekkel, az időjárási viszontagságokkal szemben. Ezek a kérdések teljesen jogos felvetések, hiszen Ön bizonyára kiváló minőségű, tartós, igényesen gondozott növényeket szeretne kapni a pénzéért.

Biztos lehet abban, hogy hazai földben nevelkedett, szakszerű gondozás mellett cserepedő, életerősek, a betegségekkel szemben ellenállóak és azonnal ültethető növényt rendel, essen bármire is a választása a kínálatomból. Számomra a legnagyobb elismerés és a legfontosabb visszajelzés mindig a vásárlók véleménye, így oldalamon össze is gyűjtöttem ezek közül néhányat, melyet ide kattintva Ön is megtekinthet.

A kiegészítők megvásárlásának dilemmája

Kertészeti webáruházamból minden megrendelhet, amire szüksége van. Hálók, geotextíliák, kötözők, tőzegcserepek, lombgyűjtő zsákok, virágföld, tápanyagok széles választékát találja meg nálunk, de dekorációs eszközöket is beszerezhet tőlünk. Akár pár apróságra van szüksége, akár több zsáknyi virágföldet szeretne, nálam megtalálhatja ezeket és egy percig se kell gondolkoznia, hogy miképp viszi haza őket, hisz kapujáig szállítom Önnek.

A különböző kiegészítőket ide kattintva tekintheti meg.

Amennyiben Önt is meggyőzték a fent felsoroltak kérem, nyomjon egy Tetszik-et és ossza meg ismerőseivel, barátaival!

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti webáruház