Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Vakondhálók

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Vásároljon kertészetemből vakondhálót! Többféle vakondhálóval, kisebb és nagyobb kiszerelésekkel állok vásárlóim rendelkezésére!

A vakond talán az egyik legbosszantóbb kerti kártevő, mely ténykedésével egyhamar tönkreteszi a kert rendezett, nagy gonddal megalkotott ideális képét. Az újra és újra felbukkanó pázsitpusztító halmok nagymértékben rontják a kert esztétikumát, és folyamatos bosszankodásra adnak okot, az állandó vakondtámadás akár a kedvét is elveheti a kertészkedéstől! Ne hagyja idáig fajulni a dolgokat, vesse be a tökéletes megoldást jelentő vakondhálót!

Vakondháló vásárlás a Megyeri kertészetben

A vakond ellen számtalan praktika és fortély forog közszájon, ám ezek közös pontja, hogy egyik sem nyújt tartós és garantáltan biztos védelmet. Ezt ugyanis csak a vakondháló biztosítja, hiszen a vakond számára áthatolhatatlan, a talaj szintje alá elhelyezett háló kizárja, hogy a kisállat a felszínre bukkanjon. A vakondháló nem csupán biztos, de kíméletes megoldás is, hiszen az állatka épségét nem fenyegeti! A vakondháló lefektetése ugyan átfogó munkálatokkal jár, de hosszútávú és megnyugtató megoldást jelent. Különösen ajánlom a vakondháló beszerzését és lefektetését teljes kertépítés, újonnan épült ház kertjének kialakítása, valamint a tavaszi és őszi nagy kertrenoválások során! Kertészetemben többféle kiszerelésben érhetőek el vakondhálók, így akár kisebb tekercset, vagy éppen 100 méteres hosszúságú hálót is választhat!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.