Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Utcafronti növényültetés

2017. 07. 30. 20:32:00

utcafrontra való növények rendelése

A mindenki által ismert kőládák melyek talán mindennél jobban jellemezték az utcaképet (a piros padokon kívül) a rendszerváltás előtt, mára szerencsére kezdenek kikopni, sajnos azonban sok helyen egyszerűen nem pótolták őket. Ennek oka valószínűleg az öntözés, fenntartás nehézsége. A fenti képen azonban egy jó példa látható arra, hogy hogyan lehet ízlésesen alkalmazni a konténeres beültetéseket! Géppel mozgatható, az időjárásnak pedig ellenálló ez az egyébként is stílusos faláda, melyben a színes virágok roppant látványosak, és egységes képet alkotnak, szemben a régimódi betonkonténere és színes virágok kellemetlen kontrasztjával. Az ilyen és ehhez hasonló utcafronti ültetőládák egy kis kézügyességgel házilag is elkészíthetőek, de készen is kaphatóak, esetleg szakemberrel méretre is készíttethetőek.

 

A ládák elkészítése után már csak a belevaló növények kiválasztása és beültetése van hátra. Amennyiben Ön már ebben a fázisban jár, kertészetemben dekoratív, utcafronti vagy kerti ültetésre alkalmas egynyári vagy évelő virágok százait találja meg, de amennyiben cserjéket vagy kompakt díszfákat álmodott a virágládákba, faiskolámban ezek közül is nagy választékban válogathat!

 

Online kertészetem teljes választékát IDE KATTINTVA tekintheti meg!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: utcafronti növények ültetése