Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Thuja occidentalis 'Golden Globe' - Arany gömb nyugati tuja

Ár:
2.990 Ft

(ejtsd: tuja okcidentálisz)

Kiszállítási méret: 20-40 cm magas
Kiszerelés: 3 literes faiskolai konténerben

Ezt a növényt földlabdás kiszerelésben jellemzően tavasszal és ősszel, időjárástól függően (+ 0 C és + 25 C fok között) lehetséges ültetni, ezen időszakokon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben. Ezen időszakokon túl, valamint az év teljes egészében ezt az örökzöldet konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter
2.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-08-25

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

 

Különleges, szabályos gömb alakú, aranysárga lombozatú tuja fajta. Alacsony, és lassú növekedésű, kifejlett korában is csak 1-1,5 méter magasságot ér el, így kiválóan alkalmas sziklakertekbe, sírokra, szoliternek, illetve edényekbe ültetésre is.

Örökzöld díszcserje, melynek aranyló pikkelylevelei télen barnásra színeződnek. Különleges alakja, és színe miatt gyönyörű látványt nyújt majd az Ön kertjében, télen és nyáron egyaránt.

Meghálálja, ha igényeinek megfelelő környezetbe ülteti. Kedveli a jó vízáteresztő képességű, enyhén savanyú, vagy semleges kémhatású, közepesen kötött talajokat, a napfényt, és az üde, párás helyeket. Kiváló fagytűrő, viszont a szárazságot nehezen viseli.

Ajánlom, hogy ha lehetősége van rá, öntözze arany gömb tujáját, mivel így tud a legjobban fejlődni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!