Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Taxus baccata 'Sövény' - Tiszafa sövény (porzós)

Ár:
7.990 Ft

(ejtsd: takszusz bakkáta)

Kiszállítási méret: 60 cm - 80 cm
Kiszerelés: földlabdás

Ezt a növényt földlabdás kiszerelésben jellemzően tavasszal és ősszel, időjárástól függően (+ 0 C és + 25 C fok között) lehetséges ültetni, ezen időszakokon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben. Ezen időszakokon túl, valamint az év teljes egészében ezt az örökzöldet konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter
2.690 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-04-19

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

 

A Taxus baccata 'Sövény' - Tiszafa sövény (porzós) főbb jellemzői

 

10-15 méter magasra is megnőhet, így hihetetlen jól eltudja látni sövény funkcióját. Habár a Közönséges tiszafa szoliterként is szépen mutat, ám az ebből összeállított sövény mindent elrejt a kíváncsi szempárok elől. Amellett, hogy az egyik legjobb sövénynövényként tartjuk számon fontos tudni róla, hogy egy igazi kis "túlélő".

Egyáltalán nem válogatós, így bármilyen talajban megfelelően tud nőni. Jól tűri a szárazságot, ugyanakkor a forró nyári napokon igényli az öntözést, amit természetesen meg is hálál, hisz sötétzöld tűlevelei és nyúlánk alkata meseszép falat húznak fel az ön által áhított helyre.

Érdemes napos vagy félárnyékos helyre ültetni, a nagyon árnyékos helyeket nem szereti. Ha teljes pompájában szeretné élvezni, akkor figyeljen erre a néhány apróságra és csak figyelje, hogy milyen szépen nyúlik majd az ég felé a Tiszafa sövénye.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!