Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Borszőlő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Rendeljen kertészetemből borszőlő fajtákat! Minőségi szőlőtőke oltványokkal, kedvező árakkal, és országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

Kevés nemzet van, melyek olyan nagyra tartják a szőlőt, mint mi magyarok! A szőlő és a bor kultúrája nálunk évszázadokra nyúlik vissza, a hazai nemes borokat bármely kontinensen nagyra tartják és elismerik. Kóstoljon bele Ön a szőlészet és borászat mesterségébe borszőlő tőkék ültetésével, gondozásával! A szőlő nevelése bár nagyobb kihívás, mint a dísznövények gondozása, de az ízletes végeredmény kárpótolja a gazdát az ápolási feladatokért.

Kertészetem kínálatában egyaránt megtalálhatja a fehér-, és vörösbor készítéséhez szükséges fehér-, és vörös szőlő fajtákat, és abban is biztos lehet, hogy csak minőségi, gazdagon termő, életerős szőlőtőkéket kap, ha webshopomból rendel!

A borszőlő fajták ültetését nagy kertekbe, vagy például hétvégi telkekre ajánlom inkább, érdemi mennyiségű bor készítéséhez több sornyi tő ültetése szükséges!

Fontos! A nálam megrendelt szőlőtőkéket minden esetben kertészetem saját teheratójával szállítom ki, így Ön friss, egészséges, ültetésre kész szőlőtőkéket kap!

Rendezés: