Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Szerves növényi tápanyagok

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Vásároljon kertészetemből szerves növényi tápanyagokat! Ültetéshez, átültetéshez, meglévő növény tápanyagozásához kiváló választás!

Cserepes, virágládás valamint kerti növényeink, akárcsak mi, nem létezhetnek az erőteljes növekedést, a bő virágzást biztosító tápanyagok nélkül. A kertből kiemelt föld, de még a bolti zsákos termőföld sem tartalmaz minden szükséges tápanyagot, ráadásul még gazdagabb talajok is kimerülnek idővel, hiszen a beléjük ültetett növények felélik a tápanyagokat. Ezek pótlására remek választások a szerves növényi tápanyagok, melyek adagolásával Ön biztos lehet abban, hogy minden segítséget megad zöld kedvencének az optimális fejlődéshez. Használja bátran a szerves növényi tápanyagokat ültetéskor, idősebb növények áttelepítésekor, vagy utólagos tápanyag pótlás alkalmával.

Szerves növényi tápanyagok a Megyeri kertészetben!

Kertészeti webáruházamban a legjobb minőségű szerves tápokat kínálom az Ön növényei számára, hiszen ahogy az emberi ételek között is sokféle minőségű akad, úgy a növényi tápanyagok sem egyformák. Ha azonban ezeket a szerves tápanyagokat választja, nem kétséges, hogy a legjobbat biztosítja kedvencei számára. Folyamatosan bővülő szerves tápanyag kínálatomban talál általános tápanyagokat, és specifikus, bizonyos növényfajtákhoz, növénytípusokhoz kifejlesztett tápszereket. Ne feledje, növények vásárlásakor célszerű egyúttal az ültetéshez elengedhetetlen minőségi szerves tápanyagokat is megrendelni, hogy a telepítés szakszerű és zökkenőmentes lehessen!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.