Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Springtime' őszibarack mandula alanyon

Ár:
5.790 Ft

Mandula alanyon

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
2.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-04-10

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A korai őszibarack fajták közül a 'Springtime' az átlagosnál finomabb, zamatosabb ízével tűnik ki. Igazi "primőr" barack. Ön már június végén szüretelheti kicsi, fehér húsú, a héj alatt pirosasra színeződő, fűszeresen zamatos, nem magvaváló gyümölcsöket, ha 'Springtime' őszibarack fajtát telepít kertjébe. A termések héja zöldesfehér, bíbor bemosódással. A mandula alanyra szemzett 'Springtime' őszibarack kimondottan meszes, száraz talajokra való.

Mivel a mandula alany befolyásolja a nemes őszibarackfa tulajdonságait, ez a fajta meszes talajokon is kiválóan fejlődik, nem fognak a levelei sárgulni, klorotikus tüneteket mutatni. Erős növekedésű fa, ezért már telepítéskor ügyeljen arra, hogy a növekedéshez elég nagy helye legyen. A kert napfényes részére ültesse. Jó termőképességű fajta, így Önnek a korai nyári napokra biztosítani fogja minden évben a finom ízű, lédús őszibaracktermést.

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!