Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

rózsa

rózsa

2020. 07. 08. 20:17:00

Ismeri Ön azt a kifejezést, hogy nemes virágágyi teahibrid rózsa? Ezeket a rózsákat egyszerű felismerni, hiszen nevükhöz hűen terebélyes, daliás, különleges virágok, melyek csodás hangulatot varázsolnak bármelyik kertbe. Ön akárhányszor elsétál majd mellettük, mindig úgy érezheti majd, mintha egy kastély kertjében andalogna. Ismerje meg jobban ezeket a szép növénydíszeket!

2019. 05. 07. 08:28:33

Természetesen előfordulhat a leggondosabb ápolás mellett is, hogy rózsatövünket megtámadja valami, a következőkben ezeket a szervezeteket szeretném ismertetni. Kattintson a cikkemre.

2018. 10. 28. 18:03:40

Sokak számára a tavasz egyet jelent a virágok megjelenésével. Ezzel szemben az őszt a legtöbben a színes falevelekkel, az esős időjárással és a korai sötétedéssel azonosítják. Pedig ebben a hűvös évszakban sem kell lemondani a pompázó virágoskertekről. Sőt, ezekben a hónapokban tehet a legtöbbet azért, hogy tavasszal, amikor elolvad a hó, tökéletes virágoskert bújjon elő a föld alól a kertjében. Ezért összegyűjtöttem Önnek az öt legszebb ősszel ültethető virágfajtát.a

2018. 10. 26. 11:50:18

Valószínűleg nem sok olyan meseíró vagy rajzfilm rendező él a világon, akit valaha ne ihletett volna meg a futórózsák látványa valamilyen módon. Ezek a virágzuhatagok ugyanis még a leghidegebb lelkeket is felmelegítik és a legkevésbé romantikus embereknek is becsempész a szívébe egy kis szerelmet. A legjobb pedig az, hogy a saját kertjébe is megálmodhatja és létrehozhatja ezt a mesebeli kertet futórózsák segítségével. Megmutatom, hogy teheti ezt meg és elárulom ezzel a virággal kapcsolatos titkokat is.

2018. 10. 03. 11:35:00

A Rosa Regensberg ciklámen-fehér ágyás rózsát azoknak ajánlom, akik az igazán különleges növények kedvelői. Amennyiben Ön sem elégszik meg a hagyományos piros, fehér, sárga rózsák nyújtotta konzervatív látványvilággal, bátran válassza ezt az egzotikus küllemű, csodás színárnyalatban tündöklő rózsát!

2018. 09. 26. 09:30:29

Kevés olyan hölgy van, aki ne vonzódna a tüzes, élénkpiros színhez, ugyanis ez az árnyalat a romantika, a mély érzelmek és a szerelem színe. A Rosa Fred Loads élénkpiros ágyás rózsa a legklasszikusabb piros árnyalatban tündököl, ennek köszönhetően a hagyományosabb stílusban megépített kertekben ugyanolyan jól mutat, mint a divatosabb kialakítású birtokokon. Bátran állítom, hogy nem létezik nagyszerűbb rózsa, mint az élénkpiros, ha az a cél, hogy kertünket feltűnővé, élettelivé, szenvedélyessé varázsoljuk.

2018. 09. 17. 06:57:00

A rózsakert összeállítása a kerttulajdonoson múlik, jó esetben hűen tükrözi a kertész jellemét, a szépség iránti fogékonyságát és emberi habitusára is reflektál. A rózsák közkedveltségéhez hozzájárul, hogy a hihetetlen gazdag szín-, méret-, és típusválasztékból mindenki ki tudja választani a magához, illetve a kertjéhez leginkább illő példányt. Ez a rózsafajta jól érvényesülhet a szépen gondozott, tágas kertekben, de ugyanakkor csodásan mutat a harmonikusan kialakított előkertekben, valamint első rangú dísznövénye lehet a kisebb, ékszerdobozszerű birtokoknak is.

2018. 09. 17. 07:30:00

A rózsabarátok egy része szerint nincs szebb a futórózsánál, és hajlok arra, hogy egyetértsek velük. A futórózsák nagy felületen, változatos formájú támasztékrendszeren díszítik a kertet, feltűnőek és kiválóan alakíthatóak. A magasra növő, olykor akár 3 méteresre is feltörő kúszó növekedésű rózsák ugyanakkor mégsem foglalnak sok helyet, hiszen a kisebb kertekben akár a ház falára, a kerítésre is futtathatóak.

2018. 09. 04. 16:45:54

Egy pillanatra arra kérem, próbáljon meg egy kicsit visszacsöppenni a gyermekkorába! Emlékszik a mesékre, melyeket annak idején hallott vagy olvasott? Emlékezzen csak vissza, milyennek képzelte el a királyok és királylányok kastélyait az Óperenciás tengeren túl? Ha most látja maga előtt az égig emelkedő tornyokat, melyeken csoda szép, illatos virágok futnak végig, akkor van az Ön számára egy jó hírem. A futórózsák segítségével ugyanis mindezt most a saját otthonába is elhozhatja.

2018. 08. 17. 11:44:46

Sokan úgy nevezik, a kertek királynője. A rózsa számos költőt, írót és dalszövegírót ihletett meg az elmúlt évszázadok alatt. Ezek a virágok a legkedveltebb dísznövények közé tartoznak. Népszerűségüket a legendás szépségük mellett az is adja, hogy roppant fajtagazdag növényről van szó, vagyis a rózsa kedvelő kertbarátok szó szerint több ezer féle rózsa közül válogathatnak!