Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Magastörzsű rózsa ajánlatunk

A magastörzsű rózsa, vagy más néven törzses rózsa igazi különlegesség a rózsák világában, égbe törő termetével, változatos megjelenésével ugyanis szó szerint és átvitt értelemben is kimagasló dísznövényei lesznek a kertnek!

A magastörzsű rózsafa egy 90-120 centiméteres törzsre oltott teahibrid, park, futó, vagy akár törpe rózsa. A magastörzsű rózsa fajták kínálata ilyen módon igazán széles, Ön szinte korlátlan színváltozatokból szemezgethet, ahogy a virágok alakja, mérete, illata is roppant változatos lehet.

Magastörzsű rózsa rendelés

Ismerje meg videós formában is a magastörzsű rózsáimat

A magastörzsű rózsák előnye, hogy méretük miatt könnyen kezelhetőek, ápolásukhoz nem kell hajolgatni, így akár az idősebb, nehezen mozgó kertbarátoknak is ideálisak. A törzses rózsák előkertekbe, kisebb kertekbe is kiváló választások, hiszen felfelé terjeszkednek, így kis alapterületen is elférnek. A magasabb fajták alá kisnövésű cserjéket, talajtakaró növényeket, vagy színes virágokat is ültethet, így buja, színpompás, dús hatású kertrészletet alakíthat ki! Lejjebb görgetve tekinthető meg aktuális konténeres magastörzsű rózsa kínálatom. Növényeimet már begyökeresedett formában kínálom, így náluk fel sem merül, hogy megerednek-e és egész évben ültethetőek, amikor épp nem fagyos a talaj! Nézzen szét és rendeljen rózsáim közül!