Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Rózsatő ajánlatunk

Egy rózsa sosem önmagában létező dísznövény, hanem mindig reflektál a környezetére, jelez valamit, vagy éppen harmóniát teremt! A kerti rózsák fajtagazdagságának köszönhetően a kombinációs lehetőségek száma végtelen, a rózsa mindig, mindenhol, univerzálisan felhasználható növényi szépség! A rózsák esetében nem csak a színek adnak lehetőségeket a virág formája, mérete, a levélzet milyensége, a virág illata mind-mind olyan tényezők, melyeket meghatározva és megtalálva egyedi, csak Önre jellemző rózsaágyást készíthet el!

Rózsák széles választéka a Megyeri kertészetben!

A rózsákat kezdő kertbarátoknak is jó szívvel ajánlom, az alapfeladatok, mint például a szabályszerű ültetés, a helyes öntözés, és a szakszerű metszés könnyen elsajátíthatóak (webshopom szakcikkéből is akár), így mindenkinek adott a lehetőség, hogy csodálatosan szép rózsákat neveljen! A webáruházban elérhető különleges rózsák mindegyike begyökeresedett, életerős növény, így a rózsatő vásárlás nem rejt semmilyen kockázatot, a növény biztosan megmarad és csodálatos rózsabokor fog tündökölni a kertjében!

A szűrőt használva szűkítheti a keresést több szempont alapján, illetve lejjebb görgetve máris válogathat kertészeti webáruházam hatalmas választékából, csodás rózsa katalógusomból - azt ajánlom, dőljön hátra, tegye magát szabaddá fél órára, és merüljön el a rózsák varázslatos világában!

Futó és kúszó rózsa Futó és kúszó rózsa
Vásároljon futórózsát online kertészetemből!
Illatos rózsák Illatos rózsák
Illatos rózsák széles választéka!
Különleges, vadrózsa Különleges, vadrózsa
Vadrózsa választék a Megyeri kertészetben!
Magastörzsű rózsa Magastörzsű rózsa
Magastörzsű rózsák rendelhetők kertészetemből!
Mini virágágyi törpe rózsa Mini virágágyi törpe rózsa
Minirózsák széles választékát találja kertészetemben!
Nemes virágágyi teahibrid rózsa Nemes virágágyi teahibrid rózsa
Teahibrid rózsák széles választéka!
Romantikus rózsa Romantikus rózsa
Romantikus rózsák széles választéka kertészetemben!
Talajtakaró rózsa Talajtakaró rózsa
Talajtakaró rózsák gazdag választéka kertészetemben!
Termetes rózsa Termetes rózsa
Termetes rózsák széles választéka!
Történelmi rózsa Történelmi rózsa
Történelmi rózsák kaphatóak kertészetemben!
Virágágyi ágyás rózsa Virágágyi ágyás rózsa
Parkrózsák széles választéka kertészetemben!
Rendezés:

Kertészetem kínálatában hazai nevelésű, egészséges és kiemelkedően szép rózsák közül válogathat, egészen biztosan megtalálja a kertjébe legjobban illó csodás rózsát!