Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Rosa Winchester – az igazi rózsaszín rózsa

Megyeri Szabolcs
2014. 12. 18. 12:11:17

Az angol rózsafajtákban a különböző rózsatulajdonságok nagyszerűen egyesülnek, így ezek a dísznövények mindig kiváló választások. Az angol rózsák a ’70-es évektől fogva elterjedtek, a tradicionális történelmi rózsák, a floribunda rózsák, valamint a modern teahibridek keresztezéséből jöttek létre. Ebből kifolyólag az angol rózsa illata különleges, megjelenése egyszerre törékeny és bájos, színválasztékuk széles, virágzási idejük pedig hosszú.

A Rosa Winchester angol rózsa tömött, rozettás virágai pompás rózsaszín árnyalatban tündökölnek, határozottan észrevetetik magukat, ugyanakkor szerény, rejtőzködő szépségei is lehetnek a kertnek. A Rosa Winchester nem hivalkodik, tulajdonosának nőiességét hangsúlyozza, alacsony termete miatt pedig akár előkerti, ablak alatti növény is lehet, vagy éppen a kert egy harmonikusan kialakított dekoratív szegletének atmoszférateremtő dísznövényévé válhat.

A Rosa Winchester angol rózsa nem csupán megjelenésében hordozza a törékeny, óvni való szépség látszatát, hanem betegségekkel szembeni toleranciája sem magas, így valóban óvni, babusgatni való házikedvenc a kertben. Nem szabad azonban megijedni, amennyiben a rózsát megbízható forrásból rendeljük, valamint az ép és egészséges rózsatövet szakszerűen ültetjük és gondozzuk, a növényvédelmi feladatok minimálisra redukálhatóak. Szeretettel ajánlom ezt a gyönyörű angol rózsát minden olyan kertbe, ahová romantikát, szépséget, nőiességet szeretnénk csempészni!

Tartalomhoz tartozó címkék: rózsa