Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Rosa Golden Showers egyéb tulajdonságai

A rózsák között válogatva a hölgyek általában a színek csábításának engednek, a Rosa Golden Showers futórózsa pedig igazán vonzó jelenség! Az aranysárga, feltűnő szirmok varázslatos hatásúak, rögtön a nyarat, a meleg napsugarakat juttatják eszünkbe, és persze azt, hogy milyen csodás látvány lesz a falra, vagy pergolára futtatott aranysárga virágzuhatag.

A Rosa Golden Showers futórózsa bármilyen stílusban kialakított kertnek jól áll, virágzata azonnal észerveteti magát, ugyanakkor mentes a hivalkodó attitűdtől, így nagyszerűen harmonizál a virágoskert többi lakójával. A futórózsa összes előnye kiaknázható a Rosa Golden Showers futórózsa választásával, így például kerítésre, házfalra terelhetjük ezt a megnyerő külsejű dísznövényt, de például egy boltíves támasztékra futtatva arany boltív alatt járhatunk át egész nyáron!

A Rosa Golden Showers futórózsa tartása és nevelése könnyű, ez a rózsafajta a betegségekkel szemben toleráns, a szokásos rózsagápolási feladatokon kívül nem ró extra teendőket a hobbikertészre. Bátran ajánlom a Rosa Golden Showers futórózsát mindazon hölgyeknek és uraknak, akik szeretnék, hogy kertjüket egy egzotikus megjelenésű, barátságos, életvidám hangulatot árasztó Pazar rózsa dekorálja!

Hasznos olvasnivalók:
Kattintson a képekre.

 

           
A Rosa Golden Showers     A Rosa Golden Showers       A Rosa Golden Showers
​futórózsa metszése           futórózsa jellemzői              futórózsa gondozása

       
A Rosa Golden Showers      Rosa Golden Showers   
futórózsa ültetése              futórózsa – az arany zuhatag


Rózsa ültetése - 
Rózsafajták - Rózsa rendelés Megyeri Szabolcstól

Futórózsa metszése tavasszal - Megyeri Szabolcs Kertészet webáruház

Futónövények kertbe - Megyeri Szabolcs Kertészet

Tovább a rózsához > >

< < Vissza a Kertészeti tanácsokhoz

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok rózsa