Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Remény' laposbarack

Ár:
3.590 Ft

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
1.990 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-08-21

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A 'Remény' laposbarack főbb jellemzői:

A laposbarack fajtákat pogácsabaracknak, és kínai laposbaracknak is nevezik, mivel alakjuk lapított, pogácsához hasonló, illetve mert Kínában sok fajtáját termesztették. Európába Jáva szigetéről került be. A 'Remény' magyar nemesítésű, öntermékeny laposbarack fajta. Kiváló döntés, ha házikertjébe finom ízű őszibarack különlegességet szeretne. A 'Remény' fajta gyümölcsei sárgásfehér héjúak, melyek napsütötte oldalukon pirosra színeződnek. Közepesen nagy méretűek, és alakjuk jellegzetesen lapított. Fehér húsú, magvaváló fajta, a terméshús a mag körül pirosra színeződik. A nagyon édes ízű, zamatos őszibarackok látványa is különleges, és igazi csemegék lesznek az Ön kertjének gyümölcsei között. Július végén-augusztus elején szüretelheti a termést. Friss fogyasztásra kiválóan alkalmas. Szállításnál mindenképp legyen óvatos, mivel a gyümölcsök nyomódásra érzékenyek.

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő