Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Pyrus communis 'Packham's Triumph' körte

Ár:
3.590 Ft

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
2.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-04-10

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A biztonságos és bőséges termés érdekében porzópár szükséges. Kattintson ide, és válassza ki a fajtához illő porzópárt.

 

Az Ausztráliából származó Pacham’s Triumph a világ egyik vezető körtefajtája. Gyümölcse nagy, vagy igen nagy (220-270 g), széles körte alakú. Héja középvastag, éretten sárga, rücskös felszínű. Húsa fehér, gyakorlatilag kősejtmentes, olvadó, vajkörte, bőlevű. A vilmoskörtéhez hasonlóan nagyon kellemesen édes ízű.

Elsősorban friss fogyasztásra ajánlott, azonban széleskörűen felhasználható. Kompótnak és befőttnek szintén alkalmas. Jól tárolható, nem szottyósodik.

Középerős növekedési erélyű, kezdetben felfelé törő, később, mikor termőre fordul, ívesen lehajló gömbkoronát nevel. Viszonylag korán termőre fordul, bőtermő, kiegyenlítetten terem. Gyümölcshullásra nem hajlamos. Jó fagytűrő képességű.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!