Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Suncrest' őszibarack

Ár:
6.990 Ft

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
2.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-04-10

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

Az egyik legkiválóbb friss fogyasztásra alkalmas őszibarack fajta, és befőtt készítésére is alkalmas. Nagyméretű, sárga húsú, zamatos termései augusztus közepén érnek. A finom, harmonikus ízű terméshús a mag körül pirosra színeződik, magvaváló. Rendszeres és bő termést biztosít az Ön számára. A téli hideget jól tűri, így nem kell aggódnia, hogy elfagyna őszibarackfája, ám a fiatal csemeték tövét télre érdemes mulccsal takarni. Öntermékeny, és korán, már április végén virágba borul. Középerős növekedésű fa, tehát a vad alany fajoknál alacsonyabbra, és lassabban nő.

 

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!