Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Baby Gold' őszibarack

Ár:
6.990 Ft

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
2.490 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-01-17

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

Ha Ön a 'Baby Gold' fajtát választja, az egyik legkiválóbb, befőtt készítésre alkalmas fajtát ülteti kertjébe. Ráadásul friss fogyasztásra is alkalmas, mivel édes, jó ízű, aromás gyümölcsöket érlel. A termések színe narancssárga alapon 50%-ig piros fedőszínűek, így látványuk is élvezetes. A gyümölcs molyhos, sárga húsú, maghoz kötött (nem magvaváló), jól szállítható. Augusztus közepén-végén szüretelhető. Igen ellenálló fajta, tehát Önnek minimális feladata lesz ahhoz, hogy minden évben bő terméssel örvendeztesse meg őszibarackfája.

Ellenálló a téli fagyokkal, és a lisztharmattal szemben is,- és nagyon nagy előnye, hogy minden évben kiegyenlített mennyiségű, és bőséges termést hoz. Kiváló alapanyagot biztosít majd a befőttkészítéshez, hogy a téli hónapokban is ízletes csemege kerülhessen az asztalra. A fa erős növekedésű, így mindenképp olyan helyre ültesse kertjében, ahol a megvásárolt csemete fejlődéséhez elég nagy, és napsütötte hely lesz majd a következő évek során is.

 

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!