Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

'Andosa' kopaszbarack (nektarin) mandula alanyon

Ár:
2.990 Ft

Mandula alanyon

A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-01-21

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

Az 'Andosa' a nektarinok (kopasz barack) közé tartozik, héja teljesen sima, nem molyhos. A magas vitamintartalmú gyümölcsök héja sárgáspiros, felülete nagy részén sötétpiros fedőszínnel. Nagyon nagy méretű (kb. 140 g)terméseket hozó, sárga húsú, közkedvelt nektarin fajta. Augusztus közepén érő gyümölcsei kemény húsúak, kiváló, zamatos ízűek, magvaválók. Hosszú ideig friss marad, a szállítást és a tárolást egyaránt jól tűri. Nem kell pár napon belül elfogyasztani a leszedett gyümölcsöket, és nagyon jól szállítható.

Öntermékeny fajta, bőtermő, sok terméssel fogja megajándékozni Önt. A meszes, lúgos talajokra kiváló választás ez a mandula alanyra szemzett fajta! Ennek oka, hogy az enyhén lúgos, meszes talajból a vadőszibarack alanyra szemzett nemes fajta nem tud elegendő vasat felvenni, így,- mivel a levél zöld színét adó klorofillhoz nélkülözhetetlen a vas, sárgulás (klorózis) alakul ki. Viszont mandula alanyra szemzett fajtánál a klorózis veszélye nem áll fenn. A fa középerős növekedésű, és a téli hideget is tűri.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő