Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Picea pungens 'Edith' – Ezüstfenyő (konténeres)

Ár:
29.890 Ft

(ejtsd: pícea pungensz)

Szállítási méret: 100-125 cm magas
Kiszerelés: konténeres

Különleges karácsonyfa fajta

Felnőtt korában szabályos kúp alakú fenyőfa. Tűlevelei világos színűek, fénylő ezüstösek. Tűlevelei végig feszesen a fán maradnak, kiültetés után egy kivételesen szép örökzöldje lesz kertjében!

Vágott változatban szeretne inkább Ezüstfenyőt? Kattintson ide.

FIGYELEM:
Ezt a karácsonyfámat december 22-ig már csak az alábbi megyékbe szállítom ki a készlet erejéig:
Budapest, Pest megye, Nógrád megye, Heves megye, Jász-NagyKun-Szolnok megye

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter Sunin Örökzöld és cserjeföld 50 liter
2.690 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-01-14

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

 

Milyen karácsonyfát szeretne idén? Kipróbálna valamilyen különleges változatot, de mégsem szeretne messzire eltávolodni a hagyományos fafajtáktól? Akkor éppen a legjobb helyen jár, ugyanis a méltán népszerű ezüstfenyő 'Edith" változata ezeket az előnyöket egyszerre biztosítja!

Ez a fenyőfajta egy ritkábban beszerezhető, igazán egyedi és nagyszerű fenyőféle, melynek különlegessége abban áll, hogy a tűlevelei ténylegesen kékes-ezüstös, feltűnően hamvas árnyalatokban pompáznak.

Talán nem teljesen közismert tény, hogy a hagyományos ezüstfenyők esetében az ezüstös szín nem mindig garantált, az alapváltozat ugyanis sokszor "csupán" üdezöld, elénkzöld színű (noha ez semmit sem von le esztétikai értékéből!) Jó ötletnek tartaná, hogy idén karácsonyfája ne a megszokott, jól ismert képet mutassa, hanem valami újszerű hangulatot csempésszen a lakásba? Akkor válassza az 'Edith' ezüstfenyőt! 

Természetesen ez a változat a "sima" ezüstfenyő minden előnyét és kedvező tulajdonságát is birtokolja, így amennyiben Önnek már volt ezüstfenyő karácsonyfája, akkor pontosan tudhatja, hogy mire számíthat! Amennyiben esetleg Ön még nem ismeri az ezüstfenyő lényegi jellemzőit, úgy hadd mutassam be Önnek ezt a fát pár fontos, gyakorlati szempont alapján!

 

A Picea pungens 'Edith' – Ezüstfenyő (konténeres) főbb jellemzői

  •  Kiemelkedő szépségű, dekoratív, és nem utolsósorban magyar nemesítés, tehát hazai fafajtáról van szó!
  •  Lombozata szabályos, kúp alakú, ágrendszere dús, így akár térbe is helyezhető, nem kell a sarokba szorítani.
  •  Az ebben a menüpontban konténeres kiszerelésben megrendelhető 'Edith' ezüstfenyő tavasszal a kertbe ültetve és fenyőfaként nevelve kifejletten akár a 15-20 méteres magasságot is eléri majd, így csodás és évtizedekig díszítő kerti növény válhat belőle!
  • Ágai szinte vízszintesen állnak, így díszítése könnyű, megjelenése egyedi!
  • Tűlevelei világos színűek, fénylő ezüstös, hamvas kék árnyalatokban pompáznak, így ez a fa kiválóan alkalmas modern, extravagáns díszítési színekhez és formákhoz!
  • Kiültetve, kerti növényként a talaj iránt nem igényes, az átlagos kerti föld megfelelő a számára, nevelése, gondozása nem kíván gyakorlatot vagy szakértelmet.
  • Az ünnep elmúltával - ha nem kívánja azonnal elültetni - tarthatja dézsájában is, akár hosszabb időn keresztül is, így mobilizálható dísze lehet a terasznak, balkonnak, vagy a kertnek!

Milyen a tökéletes karácsonyfa? Kérem ezt a cikket feltétlen olvassa el!

******************************************

Fontos! A konténeres, élő karácsonyfa kezelése eltér a vágott fenyőkétől, főképpen, ha Ön az ünnepek után kerti növényként szeretné továbbgondozni fenyőjét.

Dézsás, élő karácsonyfák szakszerű gondozásáról olvassa el cikkemet.

 

 

Amennyiben a tökéletes karácsonyfát keresi, jó helyen jár:) Kattintson ide.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!