Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

örökzöldek

2021. 05. 15. 18:45:00

Boróka a kertben – Esztétikus és különleges

Nincs olyan kert, ahol ne lenne helye valamilyen örökzöld növénynek. Ugyanis a hideg időszakban, amikor az addig élettel teli birtok téli álomba merül, a mindig teljes szépségükben pompázó cserjék és fák megmelengetik az ember szívét a legzordabb napokon is. A legtöbb embernek automatikusan a tuják vagy a fenyőfélék ugranak be örökzöldként. Azonban Magyarországon ennél sokkal gazdagabb az örökzöld választék. Az egyik ilyen az ezerarcú boróka, amelynek legalább egy fajtájába biztosan beleszeret majd.

2020. 11. 18. 15:25:00

Minden, amit a tiszafáról tudni kell

Ha létezik olyan növény, amely bármilyen kertbe tökéletesen illeszkedik és számos különböző funkciót képes betölteni, akkor az a tiszafa. Ha szeretne egy-két takaros díszfát az utcafrontra, egy árnyékot adó, nagy méretű fát a hátsó kertbe, vagy úgy véli, jó lenne egy sövény is valahova, akkor mindehhez elég csupán tiszafát beszereznie. Kattintson a cikkre és ismerje meg a tiszafák világát.

2019. 04. 28. 12:14:55

5 különleges örökzöld, amely az Ön kertjéből sem hiányozhat!

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem a szívemhez közel álló örökzöld fajtákat, amelyek az Ön kertjéből sem hiányozhatnak. Ismerjen meg 5 igazán elképesztő növényt, amelyek mindegyike más miatt különleges!

2019. 01. 06. 14:21:56

Legyen gyönyörű zöld a kertje a tél közepén is!

Ilyenkor télen kifejezetten fontos az örökzöldek jelenléte, hiszen az ember lelkének mindig szüksége van egy kis élettel teli zöld színre, amit megcsodálhat, amikor kilép a kertjébe. Milyen örökzöldek jöhetnek szóba? Kattintson a cikkre, és lépjen be az örökzöldek birodalmába.

2013. 03. 15. 05:00:00

Ma esti kerti program

Ezt az örökzöld, lomblevelű cserjét egy gondozott utcafronton fényképeztem ma délután. Jól mutatja, hogy a hó súlya, akár pár óra alatt mennyire lenyomhatja a növényt. 
Tovább > >