Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Babérmeggy kínálatunk

A babérmeggy ültetésével kertje csodásan keretezett, ízlésesen körbekerített lehet, ez a cserje ugyanis egyszerre hatékonyan díszít, és jótékonyan takarja a belátást a járókelők elől!

Ez a cserjeféle kiemelkedően népszerű dísznövény, mely nem extravagáns külsejével, vagy rikító megjelenésével hódít, előnye éppen abban rejlik, hogy feltűnésmentes, ízléses hátteret ad, ugyanakkor funkcionalitásában verhetetlen.

 

 

Elsősorban sövénynek való növényként ismeretes, mivel ideális térhatároló. Örökzöld lévén még a téli hónapokban is tökéletes takarást biztosít, mert nem kopaszodik fel. Alacsony gondozási igényű, tulajdonképpen kevesebb törődést igényel, mint egy épített kerítés, öntözésre csak a legmelegebb nyári hónapokban van szükség, kevés betegsége van, egy tavaszi permetezéssel pedig a néha jelentkező betegségek és kártevők útját lehet állni!

A babérmeggy könnyedén a kívánt formára nyírható, így egyenletes, homogén felületű zöld fal alakítható ki belőle! Webáruházam kínálatában többféle változatban hozzáférhető, így Ön különböző méret-, és színváltozatok közül szemezgethet, amennyiben lejjebb görget! 

Rendezés: