Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

A sokszínű nyári kert növényei tanfolyam

Megyeri Szabolcs vagyok, kertész.

A négy évszakos kert meghatározó időszaka a nyár, amikor már túl vagyunk a tavaszi hagymások lenyűgözően gazdag virágzásán, szerencsére azonban a nyár sem kell, hogy kevésbé színes és gazdag legyen, sőt, néhány alapfaj választásával is már látványos összeállításokat tudhatunk a magunkénak. 

Ebben a tudásanyagban összegyűjtöttem Önnek azokat a növényeket, melyek biztos alapot adnak egy nyáron díszítő kerthez. Mivel a kert mérete és fekvése sokszor limitáló tényező, ezért növénycsoportokra bontva egynyári, évelő, cserje és fa kategóriák növényeit külön-külön kiemeltem egy rövid jellemzéssel, így megkönnyítve a tervezés és a növényválasztás folyamatát. 

Tartson velem ebben a rövid kurzusban és fedezzük fel a nyári kert színpompás növényeit, melyekkel egyszerűen tervezhet kertet! 

Adja meg e-mail címét és merüljünk is el a csodásan szép nyári kertekben!

 

A feliratkozással hozzájárul, hogy a jövőben további kertészeti témájú leveleket küldjek Önnek. A hírlevélről bármikor leiratkozhat!