Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Napvitorla, árnyékolás technika

 

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 60 másodperc

Vásároljon kertészetemből napvitorlákat és kerti árnyékolástechnikai eszközöket! Széles választékkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A nyári kerti tartózkodás kellemetlen mellékhatása lehet a napszúrás, a bőr égése, a túlzott felhevülés, ennek pedig mindenképpen ajánlott elejét venni! Az évtizedek óta használt egyszerűbb kinyitható napernyők kora mára lejárt, ezek a túlméretes esernyőszerű tárgyak ritkán illeszkednek a kert képébe, rögzítésük nehézkes, az árnyékolt területük pedig csekély. A napernyők helyett ajánlom Önnek a napvitorlákat, melyek organikusan simulnak a kert látképébe, az árnyékolt terület többszöröse a napernyőkének, rögzítésük pedig egyszerű és tartós, mégis könnyedén áthelyezhetők szükség esetén.

Napvitorlák széles választéka a Megyeri kertészetben!

A napvitorlák különböző színben, méretben és alakban kaphatóak kertészetemben, így Ön biztosan megtalálja az árnyékolni kívánt területnek megfelelő kivitelt. Legyen szó teraszról, nyílt kertrészekről, fák közötti tisztásokról, vagy éppen a kicsik által használt homokozóról, kertészetem napvitorlái biztosítják az Ön és családja kényelmét, magas komfortérzetét, és napfénytől való védelmét a legmelegebb nyári napokon is! A napvitorlák mellett a kínálatban szerepelnek még hasonlóan kiváló árnyékot adó szőtt hálók, melyekkel az egybefüggő tető nélküli teraszt, filagóriát fedheti le egyszerűen és praktikusan!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.