Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Műfüvek és kiegészítői

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 60 másodperc

Vásároljon kertészetemből műfüvet és műfű lefektetéséhez szükséges tartozékokat, kellékeket! Minőségi termékekkel, országos kiszállítással állok rendelkezésére!

Kertészeti webáruházam minőségi műfű termékei teraszok, balkonok és egyéb, valódi gyeppel valamilyen okból nem befedhető területek esztétikus és természetes hatású burkolására ajánlottak. A műfű egyaránt alkalmas társasházi lakások erkélyeinek, családi házak teraszainak, belső betonos udvarok fedésére. A műfű organikus, kellemes hatású látványt kelt ott, ahol egyébként az épített elemek megtörnék a természetes képet, illetve a műfű kiválóan alkalmas arra, hogy a kopott, szépségüket vesztett kövezettel rendelkező teraszok és balkonok esztétikus átmeneti vagy hosszútávú burkolata legyen.

Műfüvek széles választéka a Megyeri kertészetben!

Kertészetemből többféle kiszerelésben és vastagságban rendelhet műfüvet, az alacsonyabb szálmagasságú alapváltozatok egyszerűbb megoldást jelentenek, míg a vastag, barna és zöld kevert szálakkal rendelkező roppant élethű típusok egészen meghökkentően valóságos illúziót keltenek! A kínálatban megtalálja a műfű szakszerű és tartós lefektetéséhez szükséges segédanyagokat, így például ragasztószalagot, illesztőszalagot, vagy folyékony ragasztót is. A megrendelt árucikkeket az egész ország területén házhoz szállítom, így Önnek a cipekedéssel nem lesz gondja!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.