Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

MOL Zöldövezet Programban résztvevőknek ajánlott növények

Kedves MOL Zöldövezet program Pályázó! 
 
Ahogyan most Ön is, úgy egyre többen találnak kertészetemre mielőtt beadnák a pályázatukat a MOL Zöldövezet programjára. Amennyiben a kertjük tervezéséhez, a növények összeválogatásához szeretnének segítséget kérni, úgy kérem kattintsanak ide.  Ha már rendelkeznek egy kert tervvel vagy egy növény listával akkor bátran válogassák össze az Önöknek szükséges növényeket kertészeti webshopomban, vagy árajánlatot is kérhetnek. Ehhez vegyék fel a kapcsolatot velünk, vagy keressék közvetlenül:
 
Nick Zsófia kertészmérnök kolléganőmet, aki készséggel segít Önnek:
06-30-368-78-59 
 
A MOL Zöldövezet programjáról el kell mondanom, hogy jelenleg az egyik leginkább példaértékű kertszépítést és közösség építést célul kitűző pályázati lehetőség Magyarországon. Éppen ezért arra a kérdésre, hogy érdemes - e pályázni, mindenképpen az a válaszom, hogy igen. 
 
A MOL ZÖLDÖVEZET PROGRAM ÁLTAL TÁMOGATOTT  ajánlott növényfajok listája  EGY IRÁNYMUTATÁS, AJÁNLÁS. TEHÁT NEM KÖTELEZŐ KONKRÉTAN EZEKET A NÖVÉNYEKET BETERVEZNI. KERTÉSZETEM RÉSZÉRŐL UGYANAKKOR BIZTOS LEHET BENNE, HOGY TÁMOGATOM EZT AZ IRÁNYVONALAT, VAGYIS: KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁGON TERMELT, A HAZAI KLIMATIKUS VISZONYOKHOZ ALKALMAZKODOTT LEHETŐLEG ŐSHONOS VAGY ITTHON MÁR BEILLESZKEDETT, TŰRŐKÉPESSÉGÜKET BIZONYÍTOTT NÖVÉNYEKET VÁSÁROLHAT TŐLEM.
 
 
A növények házhoz szállítása: 
 
Egy társasházi kert szépítéséhez vásárolt növények összértéke szinte mindig több, mint bruttó 50.000.- forint. Kertészetem a bruttó ötvenezer forint feletti megrendelések esetén országosan egyedülálló módon saját tehergépkocsival egészen a kertkapujukig szállítja a megvásárolt növényeiket. A növények házhoz szállításáról  itt tudhat meg többet. 
 
Az Ön által kezelt társasház tehát legyen bárhol Magyarországon, kertészetem egészen a kertkapujukig szállítja a növényeit. 
 
Amennyiben még csak a pályázat vagy egyáltalán a társasház kertjének rendezésén gondolkodnak, úgy mindenképpen ajánlom az alábbi videómat: 
Kertbaráti üdvözlettel sikeres pályázást kívánva: 
Megyeri Szabolcs
kertész 
Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok