Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

MOL Zöldövezet program 2016 - hogyan pályázzak?

A MOL Zöldövezet program 2006-ban azzal a céllal jött létre, hogy a magyarországi települések új, szép és hasznos zöldfelületekkel gazdagodhassanak. A program alapfilozófiája, hogy a valóban jól működő zöld közterületek csak a helyben lakók aktív bevonásával jöhetnek létre vagyis a használókat is be kell vonni a tervezés és a kivitelezés fázisaiba. 2012-től kezdve a pályázaton nem csak civil szervezetek, hanem kisebb közösségek, például társasházak, 2014-től pedig közösségi kertek is indulhatnak.

Mol Zöldövezet program

Online kertészetemben az érdeklődők és a pályázni vágyók több fronton is segítséget, iránymutatást kaphatnak. A kerttervezés, felmérés, vagy a szükséges növények összeválogatásának kérdésében kertészeti szakvélemény készítésével állok az Önök rendelkezésére! Természetesen nem csak az előkészületi fázisban, hanem például a már kiválasztott növények megrendelésénél és kiszállításánál is számíthatnak kertészetemre!

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a megrendeléssel, szakvélemény igényléssel, vagy a kiszállítással kapcsolatban, keresse bátran Ügyfélszolgálatunkat ide kattintva.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

A kertészetemből megrendelt növényeket szakszerű módon, az országban egyedülállóan saját teherautómmal szállítom ki Önöknek, így az ültetnivaló garantáltan frissen és épségben érkezik meg! Az 50.000 forint összeget meghaladó rendelés kiszállítása ingyenes, így több ezer forintnyi fuvarköltséget takaríthatnak meg, ha webshopomból válogatják össze a telepítendő növényeket!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

MOL Zöldövet program

A MOL Zöldövezet Pályázat remek alkalom és lehetőség arra, hogy közösségi összefogással, jelentős pályázati támogatással szépítse meg közvetlen lakókörnyezetét. A magam részéről ezt a célt maximálisan támogatom, a tervezés és kivitelezés során pedig számíthat rám!

Tudta-e? A MOL Zöldövezet Pályázat elsősorban a honos, hazai termesztésű növények ültetését támogatja, kertészetemben pedig több száz ilyen fajt talál! A pályázati anyagban található ajánlott növénylistát ugyanakkor Önnek nem feltétlenül kell követnie, webshopom kínálatából egyéb növényeket is összeválogathat!

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanácsok