Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mocsári hibiszkusz kínálatunk

A mocsári hibiszkuszt a látványos és méretes virágok kedvelőinek ajánlom, és persze mindenkinek, aki szereti a feltűnő, egzotikus dísznövényeket!

Másfél méteres magasságával a kompakt méretű növények közé tartozik, szobanövényként is könnyen tartható és a kertben is egyszerű helyet találni számára. Kerti tavak partjára is ideális választás!

Mocsári hibiszkusz kapható a Megyeri kertészetben!

Környezeti igényei nem összetettek, a káliumban gazdag, tápanyagdús talajt kedveli, megfelelő mennyiségű napfény hiányában pedig virágzása szerényebb lesz, kifejezetten napos helyre ajánlom! Vízigénye az átlagnál magasabb, de vigyázat, a pangóvizes, nyirkos talajt nem tolerálja. Télálló növény - a hideg idő beköszöntével tövig visszafagy, de a következő év tavaszán újra kihajt és virágzik!

A mocsári hibiszkuszt azon virágimádó kertészeknek javaslom, akik szívesen gondoznának egy különleges, bokros dísznövényt, mely könnyen nevelhető, és tartós dísze lesz a kertnek!