Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Meggy kínálatunk

Míg a cseresznye inkább a gyermekek kedvence, addig a savanykás, kissé fanyarabb ízvilágú meggyet főként a felnőttek szeretik. A meggy amellett, hogy ízletes és sokoldalúan felhasználható gyümölcs, egy nagyon is sokoldalú kerti növény.

Ha Ön egyben dekorálni is szeretné kertjét, úgy bátran leteheti voksát a meggy mellett, hiszen a gyümölcs mellett ez a fa a szépségével is elkápráztatja majd Önt! A meggy csemetéből alacsony termetű fa is nevelhető, így kisebb kertekbe, előkertekbe, esetleg utcafrontokra is kitűnő választás.

 

Meggy csemete kapható kertészeti webáruházamban!

 

Ez a gyümölcsféle vitaminokban gazdag, gyógyhatása régóta ismeretes. A meggyfák nem támasztanak nagy igényeket a környezetükkel szemben, kezdő kertészkedők is jól elboldogulnak velük, a talajminőségre nem érzékenyek, és átlagos mennyiségű öntözéssel is beérik.

Kertészetem kínálatában az összes ismert és népszerű változatot megtalálja, így például rendelhető a jól ismert "cigány" meggy, a nagy hozamú debreceni bőtermő meggy, vagy épp az újfehértói fürtös meggy is. Ültetését mindazoknak javaslom, akik szeretnének kertjükbe egy kezelhető méretű, könnyen nevelhető, küllemre mutatós és ízletes termést adó gyümölcsfát!

Rendezés: