Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Vörösbelű (Kathy véralma) alma

Ár:
4.290 Ft
A szabadgyökerű gyümölcsfákat október 20. és március 20. között - fagymentes időszakban - lehetséges ültetni, ezen időszakon belül szállítjuk ki ebben a kiszerelésben.

Ezen időszakon túl, valamint az év teljes egészében ezt a gyümölcsfát konténeres kiszerelésben is meg tudja rendelni, és bármikor, egész évben el tudja ültetni.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter DOLCE VITAL Általános virágföld 40 liter
1.990 Ft
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-01-17

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Öntermékeny fajta, porzópár nem szükséges.

 

 

A Kathy véralma igazi csemege a különlegességeket kedvelő Kertbarátnak! A nyári gyümölcsöstálon a vérvörös, zamatos almaszeletek nagyszerű látványt nyújtanak. A fajta német nemesítője lányairól nevezte el a piros terméshúsú almafajtákat. A vörösbelű almafajták csak érési idejükben térnek el egymástól. Ez a kellemesen édes-savanykás ízű fajta friss fogyasztásra a legalkalmasabb, a tárolást nem bírja. A termés héja piros, és a terméshús is vérvörös színű. A termés húsa feldolgozáskor is megtartja piros színét. A 'Kathy' fajta augusztus 30 körül kezd érni.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!