Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Konténeres és vágott luc karácsonyfa

Csodás ajándékok, ízletes ünnepi vacsora, és egy szemet gyönyörködtető, pompás karácsonyfa - talán ezek a karácsonyi ünnep legfontosabb kellékei! Az ünnep lényege természetesen a szeretet és az együttlét, a meghitt hangulat megteremtésében ugyanakkor óriási szerepük van az ünnepi kiegészítőknek, ide sorolható a karácsonyfa is. Az ideális karácsonyfa alakja kifogástalan, színe élénk, illata pedig bódító. Ez mind igaz a lucfenyőre, mely hagyományosan a legkedveltebb karácsonyfa hazánkban!

 

Itt elolvashatja részletes ismeretterjesztő írásomat a lucfenyőről!

 

A lucfenyő a "legigazibb" karácsonyfa, hiszen a formája, illata, megjelenése egyaránt felidézi mindenkiben az  ünnepi hangulatot! A karácsonyi fenyők terén is vannak trendek, időszakosan divatossá válnak egyes fenyőfajták, és az is igaz, hogy a lucnál kedvezőbb tulajdonságokkal rendelkező fafajok is akadnak, azonban a luc örök elsőségét nem lehet megtörni, ennek pedig egyszerű az oka.

 

Lucfenyő rendelés a Megyeri kertészetből!

 

Mikor kiejtjük azt a szót, hogy karácsonyfa, automatikusan társítunk hozzá egy képet, ez pedig az esetek közel száz százalékában nem más, mint a lucfenyő! A luc alakját, színvilágát szoktuk meg a szemünk, nem is beszélve a fantasztikusan atmoszférateremtő illatról, amit a lucfenyő áraszt magából! A lucnak véleményem szerint nem is kell reklámot csinálni, hiszen saját magát adja el szépségével, megjelenésével, illatával!

Luc és luc között is van ugyanakkor különbség, nem minden példány kifogástalan és hibátlanul formás, ezért az utcai árusok kínálatát böngészve gyakran nagy fáradságba telik megtalálni az ideális darabot. Nehezíti a helyzetet, hogy a legtöbb vásárló csak este, sötétedés után jut el az árusító helyekre, ráadásul gyakori trükk, hogy a fák becsomagolva sorakoznak, így esetleg csak otthon derül ki, hogy a kiválasztott példány ferde, görbe, vagy éppen hiányos, "féloldalas". 

Ha Ön ezt a fárasztó kanosszajárást el szeretné kerülni, akkor van egy remek ajánlatom!

Kertészetemből egyszerűen, kényelmesen rendelhet lucfenyőt, mégpedig úgy, hogy biztosan elégedett lesz! Kertészeti webáruházamból ugyanis könnyedén kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretű fát, melyet ezután csak át kell vennie az előre egyeztetett időpontban.

 

Lucfenyő házhozszállítás a Megyeri kertészetből!

 

Nem kell aggódnia a fa milyenségét illetően, kertészetemben ugyanis kizárólag formás, ép ágrendszerű, kiváló minőségű fákat forgalmazok! Biztosítékként szolgálhat Önnek, hogy az átvételkor - amennyiben valamiért mégsem tetszik Önnek a fa - a teherautón lévő többi fa közül is válogathat, így garantáltan az Önnek leginkább tetsző példányt veheti át!

Az internetes rendelés hatalmas előnye, hogy ilyen módon Önnek sem a becsomagolással, sem a szállítással nem foglalkoznia, autója nem lesz fenyőtüskékkel és gyantával szennyezett, fája pedig nem szenved sérüléseket a csomagtartóba erőltetve!

 

Konténeres luc vásárlás a Megyeri kertészetből!

 

Kertészetem lucfenyő kínálata nem csak méret tekintetében változatos, hanem a kiszerelést tekintve is, hiszen Ön a megszokott vágott fenyő helyett választhat konténeres/földlabdás fát is! Az élő fenyő vásárlásával Ön nem csupán karácsonyi szobadekorációhoz jut, hanem egy kertbe kiültethető látványos dísznövényt is nyer egyben, mely az ünnep után akár évtizedeken keresztül dekorálhatja az Ön kertjét!

A lucfenyő élő, kerti növényként roppant változatosan felhasználható, alkalmas hosszanti fasor kialakítására, remek szoliternövény, valamint akár alacsony, nyírott sövény is kialakítható belőle! Ez a fenyő nem kíván különleges ápolást, gondozási feladatai átlagosak, így kezdő kertbarátoknak is jószívvel ajánlom.

A konténeres/földlabdás lucfenyőt karácsonyfaként némileg speciálisan kell kezelni, ugyanis nem szobanövény, tehát a lakásbelsőre jellemző körülményeket nehezen tolerálja. Ezért az élő fenyőt legfeljebb tíz napig szabad beltérben tartani, ezen idő alatt pedig rendszeres öntözni kell, valamint tanácsos a radiátoroktól, fűtőtestektől a lehető legmesszebb felállítani. 

 

Miért vásároljon konténeres lucfenyőt online kertészetemből?

 

- Mert így fárasztó utánajárás, hosszas válogatás nélkül tehet szert szép, formás fenyőfára!

- Mert így nem kell törődnie a nehéz, több tíz kg-os földlabdás fa hazaszállításával!

- Mert kényelmesen, az otthonában ülve válogathat a fenyőfák közül, kiválasztva az Önnek megfelelő méretet!

- Mert az online karácsonyfa vásárlással Ön jelentős időt és energiát spórol meg!

 

Tekintse meg kertészetem lucfenyő kínálatát, válassza ki az Önnek tetsző méretet, és adja le rendelését még december elején, hogy fája biztosan időben eljusson Önhöz!

 

Lucfenyő kiszállítás országosan!

 

Lucfenyőt rendelne karácsonyra? Akkor épp a legjobb helyen jár! Konténeres fáim az egész évben elérhetők, a vágott lucfenyők pedig november végétől rendelhetők!

 

IDE KATTINTVA a konténeres/földlabdás fákat tekintheti meg,

 

IDE KATTINTVA pedig a vágott lucok közül válogathat! 

 

Spóroljon magának időt, előzze meg a bosszúságot, rendelje meg karácsonyfáját már december elején!

 

Tetszett Önnek a bejegyzés? Akkor nyomjon egy 'tetszik'-et, vagy ossza meg írásomat ismerőseivel, barátaival!

Tartalomhoz tartozó címkék: karácsonyfa lucfenyő