Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Lonicera x brownii 'Dropmore Scarlet' – Skarlát trombitalonc

Ár:
4.990 Ft

(ejtsd: lonicéra bróvni)

Szállítási méret: évszaktól függően 60-100 cm magas
Kiszerelés: 0,5-2 literes kertészeti konténerben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék

Egész évben ültethető!

Függőleges felület (kerítés, pergola, apácarács, fal) összefüggő befuttatásához javasolt ültetési távolság: 60-90 cm. Tehát ez azt jelenti, hogy ha Önnek van egy 10 méter hosszú szakasza, amit szeretne befuttatni, akkor Önnek 11-17 db növényt kell elültetnie, 60-90 centiméterenként egymástól.

Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Mabako szerves istállótrágya 20 liter Mabako szerves istállótrágya 20 liter
1.190 Ft
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

Ha Ön a Lonicera x brownii 'Dropmore Scarlet' - Skarlát trombitaloncot ülteti kertjébe, az egyik legdekoratívabb, tűzpiros virágaival és leveleivel egyaránt díszítő kúszólonc tulajdonosa lesz. Júniustól szeptember végéig tartó virágpompája elbűvölő látvány. Különleges, tűzpiros, hosszú cső alakú, trombitafolyondárhoz hasonlító virágai gyönyörködtetnek. A felső levelek válluknál összenőttek.

Lombhullató kúszócserje. Kiváló döntés, ha Ön a pergoláját, vagy kerítését szeretné díszíteni, ugyanis nagyon dekoratív, kevés gondozást igénylő, és gyors növekedésű. Csavarodó ágaival 3 - 4 m-re kúszik. Hamar beborítja a kerítést, pergolát egyaránt.

Amennyiben a legkedvezőbb körülményeket szeretné biztosítani növényének, napos, jó vízellátottságú helyre ültesse! Így gyorsabban fog fejlődni és virágaival is tovább díszít majd. Alakító metszést igényel, és természetesen az elhalt, beteg részeket is el kell távolítani a cserjéről.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!