Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Leander fajtáink

Miért szeretik világszerte a leandert? Mert a leander virágzása roppant látványos, kellemes hangulatot áraszt, a déli országokban tett nyaralások emlékét idézi fel! A leander , vagy más néven babérrózsa tartása, gondozása kifejezetten egyszerű, így kezdő kertbarátoknak is bátran ajánlható, ápolási feladatai kisszámúak és hamar elsajátíthatóak!
 
A kertészetemből vásárolt leanderek a hazai klímán nevelkedtek, így nem idegen számukra a magyar időjárás, ezért életerősebbek, szebbek, és egészségesebbek lesznek, mint a külföldről behozott begyökereztetett ágak! 
 
Leander fajták gazdag választéka kertészetemben!
 
Leanderből számtalan féle-fajta létezik, de kertészetemben kis túlzással minden létező leander változatot megtalál! Választhatja többek között a hófehér virágú leandert, a rózsaszín változatot, de akár sárga, vagy sötétbordó színvariációkat is rendelhet! 
 
Nem csupán szín szerint oszlik meg a választék, a szellősebb leander bokrokat kedvelőknek a szimpla virágú, míg a dúsabb, tömöttebb bokrok híveinek a teltvirágú leanderek állnak rendelkezésükre! A teljes kínálatért görgessen lejjebb!
Szimpla virágú leanderek Szimpla virágú leanderek
Leanderek gazdag választéka kertészetemben!
Teltvirágú leanderek Teltvirágú leanderek
Teltvirágú leanderek széles kínálata kertészetemben!
Rendezés: