Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Leander fajtáink

Miért szeretik világszerte a leandert? Mert a leander virágzása roppant látványos, kellemes hangulatot áraszt, a déli országokban tett nyaralások emlékét idézi fel! A leander , vagy más néven babérrózsa tartása, gondozása kifejezetten egyszerű, így kezdő kertbarátoknak is bátran ajánlható, ápolási feladatai kisszámúak és hamar elsajátíthatóak!
 
A kertészetemből vásárolt leanderek a hazai klímán nevelkedtek, így nem idegen számukra a magyar időjárás, ezért életerősebbek, szebbek, és egészségesebbek lesznek, mint a külföldről behozott begyökereztetett ágak! 
 
Leander fajták gazdag választéka kertészetemben!
 
Leanderből számtalan féle-fajta létezik, de kertészetemben kis túlzással minden létező leander változatot megtalál! Választhatja többek között a hófehér virágú leandert, a rózsaszín változatot, de akár sárga, vagy sötétbordó színvariációkat is rendelhet! 
 
Nem csupán szín szerint oszlik meg a választék, a szellősebb leander bokrokat kedvelőknek a szimpla virágú, míg a dúsabb, tömöttebb bokrok híveinek a teltvirágú leanderek állnak rendelkezésükre! A teljes kínálatért görgessen lejjebb!
Különleges leanderek Különleges leanderek
Különleges leanderek vásárolhatók kertészetemben!
Szimpla virágú leanderek Szimpla virágú leanderek
Leanderek gazdag választéka kertészetemben!
Teltvirágú leanderek Teltvirágú leanderek
Teltvirágú leanderek széles kínálata kertészetemben!
Rendezés: