Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Leander fajtáink

Miért szeretik világszerte a leandert olyan sokan? Mert a leander virágzása roppant látványos, kellemes hangulatot áraszt, a déli országokban tett nyaralások emlékét idézi fel! A leander, vagy más néven babérrózsa tartása, gondozása kifejezetten egyszerű, így kezdő kertbarátoknak is bátran ajánlható, ápolási feladatai kisszámúak és hamar elsajátíthatóak!

A kertészetemből vásárolt leanderek a hazai klímán nevelkedtek, így nem idegen számukra a magyar időjárás, ezért életerősebbek, szebbek, és egészségesebbek lesznek, mint a külföldről behozott begyökereztetett ágak! 

Leander fajták gazdag választéka kertészetemben!

Számtalan leander fajta létezik, de kertészetemben kis túlzással minden létező leander változatot megtalál! Választhatja többek között a hófehér virágú leandert, a rózsaszín változatot, de akár sárga, vagy sötétbordó színvariációkat is rendelhet! 

Nem csupán szín szerint oszlik meg a választék, a szellősebb leander bokrokat kedvelőknek a szimpla virágú, míg a dúsabb, tömöttebb bokrok híveinek a teltvirágú leanderek állnak rendelkezésükre! A teljes kínálatért görgessen lejjebb! Az ön által kiválasztott növényeket kertészetem saját teherautójával, szakszerűen, előre egyeztetett időpontban a kapujáig szállítja!

Rendezés: