Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Koros 'Germersdorfi' cseresznyefa csemete rendelés

2016. 12. 01. 18:45:53

 

A cseresznye vidám, páros szemei édesek, roppanósak, lédúsak, remek szomjoltók, és akár egy tábla csoki helyett is kielégíthetik az édesszájúak nassolási vágyait. Az édes ízvilág miatt a cseresznye elsősorban a gyerekek kedvence, így ha vannak kicsik a háznál, és szeretné őket a csoki helyett a gyümölcs felé terelni, ültessen cseresznyefát!

 

Kertészetem kínálatából ajánlom az Ön figyelmébe a 'Germersdorfi' cseresznyét, melyet IDE kattintva koros csemeteként is megrendelhet!

 

koros cseresznyefa csemete ára Megyeri kertészet

 

Mi az a koros gyümölcsfa csemete? 

Bizonyára Ön is látott már kertészetekben árult gyümölcsfa csemetét. Ezek a fiatal növények ujjnyi vékonyak, alig magasabbak egy kisgyermeknél, így ahhoz, hogy termő korba érjenek, több évnyi kitartó nevelésre lesz szükségük. A koros gyümölcsfa csemete vásárlásával Ön egy előnevelt, már termőre fordult méretes fát vásárolhat, melyet csak el kell ültetnie, és akár már a telepítés évében szüretelhet is róla!

A koros gyümölcsfa csemeték ára magasabb, azonban ne feledje, hogy választásukkal Ön 5-7 évnyi folyamatos kiadást jelentő facsemete gondozást ugorhat át, vagyis végeredményben nem fizet többet, ellenben rengeteg energiát és időt spórolhat meg!

 

cseresznyefa vásárlás Megyeri Szabolcs kertészete

 

A 'Germersdorfi' cseresznye növényként is elsőrangú választás, hiszen külleme vetekszik a díszfákéval, a tavaszi virágzási időben pedig ámulatba ejtő virágpompával ajándékozza meg ÖntA 'Germersdorfi' cseresznyefa  mérete közepes-nagy, szűk kertekbe, kis előkertekbe nem ajánlom, nagyobb, nyílt kertrészeken azonban csodás dekoráció és elsőrangú gyümölcstermő lesz!

A cseresznyefa fényigénye magas, vízigénye közepes, a talajra nem érzékeny, csupán a túlságosan kötött közeget kell kerülni (vagy feljavítani). Egy megtermett, felnőtt fa több tíz kilogramm termést is adhat, így akár már egyetlen 'Germersdorfi' cseresznyefa ültetésével is kiadós mennyiségű egészséges gyümölcshöz juthat!

 

Fontos információ!

Nagyméretű koros gyümölcsfa csemetéimet kertészetem saját teherautójával szállítom ki, hiszen ezek a növények túl súlyosak és magasak ahhoz, hogy postai úton, vagy futárszolgálattal küldhetők legyenek. Koros gyümölcsfa rendelés esetén nem kell aggódnia, fája szakszerűen kezelve, épségben jut el Önhöz!

Tartalomhoz tartozó címkék: koros fák cseresznyefa