Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Komposztált szarvasmarha trágya 40 liter

Ár:
3.490 Ft

A tápanyagokban bővelkedő és sokrétűen felhasználható komposztált szarvasmarha trágya minden ültetés alapvető kelléke! Díszfa, díszcserje, zöldség palánta és sok más kerti növény meghálálja, ha tápanyagban gazdag, a gyors növekedést elősegítő közegbe kerül! A Komposztált szarvasmarha trágya a természetes komposztáló folyamatoknak köszönhetően szagmentesen kerül csomagolásra.

Mennyiségi kedvezmény:
3 db felett
3.290 Ft / db
Menny.:db

Hasznos tanácsok ehhez a szarvasmarhatrágyához

Milyen érveket tudunk felhozni a szerves trágya mellett?

Lebomlása alatt, előnyösen befolyásolja a talaj szerkezetét. A homoktalajokban a kolloidok tartalmát növeli, a túlkötött talajban lazító hatású. A pH egyensúlyt javítja, azzal hogy segíti a puffer kapacitást. Használata mellett aktívabb lesz a talajélet.

Mikro és makro tápanyagokat visz a talajba, ezek előnyösen hatnak a mikro flórára, és a kultúrnövényekre. A szerves trágyával kezelt föld vízgazdálkodása javul, és tartós humuszanyagokban is gazdagodik. Ezért ajánlom ezt a kiváló minőségű komposztált szarvasmarha trágyát, amely felhasználható szerves anyagban és mészben szegény talajok javítására.

A szabadtartásból származó szarvasmarha trágyát gondos odafigyeléssel komposztálják, így egy érett, száraz, idegen anyagoktól mentes alapanyagot használnak ehhez a termékhez.

Felhasználhatósága

Használhatjuk, gyümölcsfákhoz, díszfákhoz. Szőlő telepítésekor is tökéletes választás. Termesztő közeg alkotórészeként kiváló.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: trágya