Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Szúnyoghálók

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Vásároljon kertészetemből szúnyoghálót! Minőségi szúnyogháló típusok gazdag kínálatával várom kedves vásárlóimat! A megvásárolt árut országosan házhoz szállítom Önnek!

A kertes házaknak is vannak apró hátulütői, többek között ilyen bosszantó jelenség a szúnyogok támadása. Különösen a vízparti, tó vagy folyó közelében elhelyezkedő kerteknél jellemző a folytonos szúnyogáradat, mely ellen a kertben tartózkodva többféle módon lehet védekezni, a házban azonban az egyetlen valóban hatásos módszer a rovarok kint tartására a szúnyogháló.

Szúnyogháló vásárlás a Megyeri kertészetben!

A szúnyogháló előnye, hogy akár házilag felhelyezhető, ollóval, pengés vágóeszközzel könnyedén a kívánt méretre szabható, ráadásul így nem kell sem vegyszeres, sem zavaró látványú védelmi eszközt használni! Kertészeti webáruházamban többféle szúnyogháló közül választhat, így megvásárolhatja az alapszintű hálók mellett az üvegszálas, PVC-vel bevont hálótípust is! Kertészetem szúnyoghálói jellemzően nagyobb kiszerelésben, tekercselve állnak az Ön rendelkezésére, így egyetlen rendeléssel akár a komplett ház nyílászáró felületére biztosíthatja a jó minőségű szúnyoghálót!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.