Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hálók, rácsok

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 40 másodperc

Vásároljon kertészetemből kerti hálókat és rácsokat! Sokoldalúan felhasználható, modern kerti hálókat kínálok vásárlóimnak!

Kertészeti webáruházam ezen menüpontjában azokat a sokoldalúan felhasználható kerti hálókat és rácsokat gyűjtöttem össze Önnek, melyeket nem nélkülözhet a mindennapokban. Ezek a hálók és rácsok szinte szó szerint ezerféle funkciót betölthetnek a kertben, csak hogy néhány példát villantsak fel önnek, készülhet belőlük:

- elkerített kutyahely, kennel,

- baromfiféléknek elkülönített kertrész,

- a díszágyásokat a háziállatoktól elszeparáló, megvédő alacsony kerítés,

- az előkertet lezáró vagy részekre osztó térhatároló,

- a friss ültetést jelző/megóvó védvonal,

- az erkély, balkon korlátját, kerítését biztonságosabbá tevő hálóborítás,

- a meglévő kerítést esztétikusan magasító elemek,

- a túlságosan hézagos kerítést kisállatok számára áthatolhatatlanná tevő fedőháló.

Kerti hálók és rácsok a Megyeri kertészetben!

A kertészetemből megvásárolható kerti hálók és rácsok egytől-egyig kiváló minőségű, tartós termékek, melyeket Ön könnyen, szakember felfogadása nélkül is méretre vághat, alakíthat, felszerelhet! A megrendelt hálókat természetesen - csakúgy, mint kertészetem minden egyéb termékét - az egész ország területén házhoz szállítom Önnek!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.