Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Dróthálók

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 40 másodperc

Kertészeti webáruházamban dróthálók széles választékával állok a kertészkedők, kertépítők rendelkezésére! A megrendelt árut az ország egész területén házhoz szállítom!

A dróthálóról legtöbbünknek a régivágású, jól ismert, nem túl esztétikus drótfonatok jutnak eszünkbe, pedig mára ezek a termékek nagy változáson mentek keresztül. A webáruházamban kapható modern dróthálók sokkal esztétikusabbak, légiesebbek, mint a klasszikus, régimódi dróthálók. A kínálatban találni fog sűrűbb és ritkább szövésű fémhálót, műanyaggal bevont, kifejezetten dekoratív típust, és galvanizált, vagyis a korróziónak ellenálló dróthálót is, a teljes kínálatot lejjebb görgetve tekintheti meg!

Dróthálók széles választéka a Megyeri kertészetben!

A különféle esztétikus dróthálók a kertben sokféleképpen felhasználhatók, készülhet belőlük kerítés, a veteményestől a háziállatokat távol tartó védvonal, kertrészek közötti határvonal, térhatároló elemek, kutyakennelek, és így tovább. A drótháló felszerelése, kihelyezése nem nehéz munka, a hálók házilag is méretre alakíthatók, rögzítésük, kifeszítésük egyszerű, saját kezűleg is elvégezhető feladat. A webáruházamból megvásárolt dróthálókat az ország egész területén kiszállítom Önnek, egészen a kertkapujáig!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.