Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Dekoratív panelek és kiegészítői

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 30 másodperc

Vásároljon kertészetemből dekoratív kerti paneleket, térelválasztó paneleket, és az azokhoz való szerelvényeket, kiegészítőket! Gazdag választékkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

Kertészetem dekoratív, különleges látványhatást biztosító paneljeit olyan kertekbe ajánlom, ahol a gazda szeretné kiemelni valamely különleges szépségű dísznövényét, ahol esztétikus és ízléses térhatárolóra van szükség, vagy ahol a különböző funkciójú kertrészeket elegánsan szeretnék elválasztani. Ezek a panelek kiválóan alkalmasak arra, hogy többféle funkciót töltsenek be, de minden helyzetben esztétikusak és probléma nélkül simulnak bele a kert világába. A kínálatban megtalálhatóak beltéri panelek is, melyekkel hasonló hatást lehet elérni a lakásban is, így térelválasztóként, növények feltűnő háttereként, vagy akár beltéri kerítésként is szolgálatba állíthatja őket! A dekorpanelek szépen illeszkednek mind a rusztikusabb, hagyományosabb, mind a modern, eklektikusabb belsőépítészeti stílusokhoz, így univerzálisan felhasználhatóak.

Dekoratív panelek széles választéka a Megyeri kertészetben!

Kertészeti webáruházamban a beltéri és kültéri dekorpanelek mellett az azok felszereléshez, rögzítéséhez szükséges szerelvényeket és tartozékokat is megtalálja, így komplett csomagot állíthat össze, nem lesz szükség egyéb kiegészítők beszerzésére. A nagyobb méretű panelek személyautóval nehézkesen, vagy egyáltalán nem szállíthatóak, ez azonban Önnek nem fog problémát okozni, hiszen a megrendelt termékeket kertészetem saját teherautójával viszem házhoz az ország egész területén!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.