Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Belátás korlátozás

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Vásároljon kertészetemből belátást korlátozó elemeket, kerítéselemeket, nádfonatot, takaró paneleket! Gazdag szín- és formaválasztékkal, minőségi, tartós termékekkel állok az Ön rendelkezésére!

A kert intimitását elsősorban úgy lehet megteremteni, ha az illetéktelen tekintetek elől eltakarjuk területünket. A hagyományos kerítések erre a célra nem minden esetben alkalmasak, valamint nem ritkán kevésbé esztétikusak, dekoratívak. Kertészeti webáruházamban a belátást korlátozó térelválasztó és takaróelemekkel állok a fejlettebb szépérzékű kertészkedők, kertbarátok rendelkezésére! Olyan változatos megjelenésű és kialakítású elemeket kínálok, melyekkel kertjét hatékonyan óvhatja meg a külvilágtól, legyen szó utcafrontról, kertek közötti határvonalról, vagy akár balkonról, teraszról!

Belátást korlátozó elemek a Megyeri kertészetből!

A kínálat részét képezik nyomott mintás, esztétikus árnyékolók, melyek praktikus és könnyen kezelhető műanyag kivitelben, vagy organikus szőttes, nád jellegű kivitelben is hozzáférhetőek. Választhat valódi nádfonatot is, vagy esztétikus műsövényt, szintetikus pálmaháncsot, vagy hálós térhatároló elemet. A panelek és fonatok, hálók mellett a rögzítéshez, kifeszítéshez szükséges szerelvényeket, tartozékokat is megtalálja a termékek között! Amennyiben szeretné kertjét zártabbá, bensőségesebbé, vagy éppen tagoltabbá tenni, mindehhez pedig igényes, a látványt tekintve is harmonikus eszközöket keres, a lenti termékek éppen Önnek valók!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.