Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Baromfirácsok, kerti rácsok

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 40 másodperc

Vásároljon kertészetemből baromfirácsot, kerti rácsot! Műanyag rácsok széles választékával várom kertbarát vásárlóimat!

A baromfirács a nevével ellentétben egyáltalán nem csak a baromfitartás kelléke, ezek a rugalmas, esztétikus hálók, rácsok roppant sokrétűen felhasználhatók a kertben! A baromfirács és a hasonló műanyag rácsok alkalmasak a kert bizonyos részeinek leválasztására, így például ezekkel a rácsos hálókkal elszeparálhatja a veteményest, a sziklakertet, az értékesebb növényekkel beültetett ágyást, vagy az előkertet, hogy a háziállatok, bejáró állatok, vagy akár a kisgyermekek ne tudjanak bemenni az adott területre.

Baromfirácsok széles választéka a Megyeri kertészetben!

A műanyag rácsok és hálók kihelyezése, használata sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos épített kerítések kialakítása, a háló kifeszítése, földbe szúrt rudakhoz rögzítése, vagy éppen méretre vágása még a szerényebb barkács készségekkel rendelkező kertészek számára sem jelent kihívást! Kertészetemben baromfirácsok és egyéb műanyag hálók, rácsok széles választékával állok vásárlóim rendelkezésére, a kínálatban megtalálhatóak egyszerűbb, professzionálisabb, erősebb, valamint ritkább és sűrűbb szövésű típusok is!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.