Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kertészeti tanfolyam

Kedves Kertbarát! 

Ön az általam szervezett kertészeti tanfolyamokat kínáló oldalamon jár. Eltérő időszakokban különböző workshopokat, kirándulásokat, vitákat, beszélgetéseket, tanulmányokat és tanfolyamokat ajánlok. Célom mindig ugyanaz: egy beszélgetés vagy tanfolyam után a Hozzám ellátogató Kertet Szerető minden esetben valami plusszal a szívében és a fejében térjen haza. Tudjak valami kis bátorítást adni, tippeket, hasznos tanácsokat, apró ötleteket. Kertészkedni jó, kertésznek lenni jó dolog! Ön is kertész, igaz ez akkor is, ha most úgy érzi, nem ért hozzá, nem meri és sokszor nem érti. Kertészkedni igazából egy tanulás, egy tanulási folyamat.

Ebben a folyamatban - melyet mindenki maga jár be -, szeretnék néha egy-egy ajánlattal hozzáadni. Idő hiányában sokkal kevesebb ilyen programot tudok szervezni, mint amennyire igény volna, ezért érdemes mindig figyelni a Facebook oldalamat is, vagy feliratkozni a hírlevelemre. Kertészeti tanfolyamaimon az egyik alapelvem, hogy nem lehet butaságot kérdezni. Olyan nincs, hogy rossz kérdés. Ezt hamar szeretem tisztázni az elején. Olyan is bőven akad, hogy valaki kijavít, mert Ő azt az adott növényt másképpen, másmilyen formában is látta már! Tehát pontosan ez az, amire megkísérlek egy közösséget felépíteni a tanfolyamaimon: merjünk tanulni új dolgokat, írjuk felül adott esetben az eddigi elképzeléseinket a kertünkről.

Szeretettel várom tehát az aktuálisan elérhető tanfolyamomon! 

Megyeri Szabolcs
kertész