Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Védelem kártevők ellen, facsemete védő rács, csapdák

Nincs is annál nagyobb bosszúság egy hobbikertész életében, mikor a féltő gonddal ápolt és nevelt növényei kártevők áldozatává válnak. Jó hír azonban, hogy számos kerti betolakodó, kártevő ellen hatékonyan lehet védekezni, ehhez azonban jó előre fel kell készülni!

Kertészetemben gazdag választékban kínálok Önnek praktikus és jól hasznosítható védelmi felszereléseket, kiegészítőket, melyeket egyszerűen, szaktudás nélkül is alkalmazhat veteményesében, virágágyásaiban, vagy fiatalabb dísz-, és gyümölcsfáinál!

 

Kertészeti hálók, kártevőcsapdák széles választéka!

 

Válogasson a többféle védőháló és törzsvédő rács közül, melyek a rovaroktól és rágcsálóktól óvhatják meg terményeit, facsemetéit! A kínálatban szerepel még vakond, házatlan csiga, vagy éppen darázs ellen bevethető vegyszermentes csapda, de a rágcsálók befogására is kínálok eszközöket!

Lejjebb görgetve máris megtekintheti a teljes kínálatot, melyből aszerint válogathat, hogy az Ön kertjében éppen milyen állatok, kártevők jelentik a legnagyobb veszélyt! Ne feledje, a növények nem tudják megvédeni magukat, Önnek kell megóvnia kedvenc zöldjeit!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.